25 Φεβρουαρίου, 2020

Search

Τι προσφέρουμε

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 «αυτενεργώ» προσφέρουμε εκπαίδευση και κατάρτιση σε τομείς με προοπτικές σταδιοδρομίας. Οι εγκαταστάσεις μας, οι διαδικασίες λειτουργίας, οι εκπαιδευτές μας, η σύνδεση με την αγορά εργασίας και ότι άλλο κάνουμε χαρακτηρίζεται από την ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές του 21ου αιώνα. Σε όλες τις ειδικότητες συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους εκπαιδευτές, που γνωρίζουν ακριβώς τι ζητά η αγορά και προετοιμάζουν σωστούς και καταξιωμένους επαγγελματίες, για να δώσουμε κύρος στα πτυχία μας και σιγουριά στους αποφοίτους μας.

 Συνεργαζόμαστε επίσης με σημαντικούς τοπικούς φορείς για τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ανάδειξη νέων βιώσιμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Βοηθούμε έτσι κάθε σπουδαστή μας να «βρει την αξία του». Αξία στην τεχνική του κατάρτιση, στην προσωπικότητά του και τελικά στην επαγγελματική του εξέλιξη. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους ζωή οι μικρότεροι και να αλλάξουν τη ζωή τους οι μεγαλύτεροι.

Σας περιμένουμε στους φιλόξενους χώρους μας, να σας γνωρίσουμε από κοντά, να καταγράψουμε τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες και να κάνουμε μαζί τα επόμενα βήματα της επαγγελματικής σας πορείας!