Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σας καλωσορίζουμε στο νέο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της πόλης μας!

Το «αυτενεργώ» είναι από σήμερα πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίηση Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) με Αρ. Μητρώου 2000155.

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι ο Κρατικός Φορέας, που διασφαλίζει την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών με τους ενδεδειγμένους και απαιτητούς όρους του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα.

Το «αυτενεργώ» εδώ και μια δεκαετία λειτουργεί τα ομώνυμα εκπαιδευτήρια στις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείο – Δημοτικό – Γυμνάσιο) με πρόγραμμα ολοήμερου σχολείου και σε επίπεδο ευρωπαϊκής εκπαίδευσης. Προσφέρει επίσης υπηρεσίες μη τυπικής εκπαίδευσης στους τομείς των Ξένων Γλωσσών, της Πληροφορικής, των Σεμιναρίων, του Εκπαιδευτικού Τουρισμού κ.α. και παρέχει γνώσεις πιστοποιημένες από αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης, όπως ACTA - Εταιρεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Microsoft, Cambridge κ.α.

Φέτος, προχωρήσαμε στη δημιουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 «αυτενεργώ», που θα βοηθήσει νέους ανθρώπους να φτάσουν εκεί που μπορούν με υπηρεσίες εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου και με την υλοποίηση Προγραμμάτων Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης που απευθύνονται σε

  • άνεργους
  • εργαζόμενους
  • αυτοαπασχολούμενους
  • άτομα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων

VOUCHER για 7000 άνεργους έως 29 ετών, πτυχιούχους ΑΕΙ ή ΤΕΙ

Επιταγή διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ

VOUCHER για 7.000 άνεργους,
πτυχιούχους Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ, ηλικίας έως 29 ετών
Περισσότερα...

ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών

Σεμινάρια εκπαίδευσης υποψηφίων διαγωνισμού ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Ανακοινώνεται σύντομα από το Υπουργείο Παιδείας η προετοιμασία διαγωνισμού ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 15.000 εκπαιδευτικών. Θα διενεργηθεί τους πρώτους μήνες του 2015 και θα αφορά Φιλολόγους, Μαθηματικούς, φυσικούς, δασκάλους και νηπιαγωγούς.

Περισσότερα...

Η αναγκαιότητα της Δια Βίου Μάθησης

Πολλά έχουν αλλάξει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα καθένας από εμάς να αναθεωρεί την προσωπική και επαγγελματική του πορεία. Ζούμε στην εποχή που η επαγγελματική επιτυχία έχει πάψει να είναι ζήτημα γνωριμιών. Δεν συνδέεται επίσης με τις βασικές σπουδές και το πτυχίο δεν αποτελεί εφόδιο για την είσοδο στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα...

Τι προσφέρουμε

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 «αυτενεργώ» προσφέρουμε εκπαίδευση και κατάρτιση σε τομείς με προοπτικές σταδιοδρομίας. Οι εγκαταστάσεις μας, οι διαδικασίες λειτουργίας, οι εκπαιδευτές μας, η σύνδεση με την αγορά εργασίας και ότι άλλο κάνουμε χαρακτηρίζεται από την ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές του 21ου αιώνα. Σε όλες τις ειδικότητες συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους εκπαιδευτές, που γνωρίζουν ακριβώς τι ζητά η αγορά και προετοιμάζουν σωστούς και καταξιωμένους επαγγελματίες, για να δώσουμε κύρος στα πτυχία μας και σιγουριά στους αποφοίτους μας.

Περισσότερα...