28 Φεβρουαρίου, 2020

Search

Microsoft

Είμαστε το μοναδικό Ιδιωτικό Σχολείο της περιοχής που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές μας να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές μέσω  της επίσημης πιστοποίησης της Microsoft, το Microsoft Office Specialist.

Η μεγαλύτερη εταιρία πληροφορικής παγκοσμίως, η Microsoft, υπογράφει το πιστοποιητικό Microsoft Office Specialist, που οι μαθητές μας μπορούν να αποκτήσουν, ύστερα από την ολοκλήρωση των μαθημάτων τους.

Όντας Πιστοποιημένο Εξεταστικό κέντρο του μεγαλύτερου φορέα πιστοποίησης στον κόσμο, της Certiport, δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές να αξιολογήσουν τις δεξιότητές τους στην πληροφορική και να αποκτήσουν το Microsoft Office Specialist, δίνοντας εξετάσεις στην αίθουσα πληροφορικής μας.

Από φέτος μάλιστα, το σχολείο μας θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist, ένα διεθνή διαγωνισμό που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αμερική και αναδεικνύει τον καλύτερο μαθητή στο Microsoft Word και Excel στον κόσμο. Οι μαθητές μας, αλλά και όποιος άλλος μαθητής της περιοχής το επιθυμεί, θα διαγωνιστούν στον Πανελλήνιο Τελικό, με σκοπό να καταλάβουν την 1η θέση στην Ελλάδα και να κερδίσουν, εκτός των άλλων, και ένα δωρεάν ταξίδι στην Αμερική, για τη συμμετοχή τους στον Παγκόσμιο Τελικό!